Acasă

[elementor-template id=”1435″]

Bine aţi venit pe site-ul Primăriei comunei Luna

Comuna Luna este situată în partea de sud-est a judeţului Cluj, la 6 km distanţă de municipiul Câmpia Turzii, la 20 km de municipiul Turda şi la 50 km de municipiul Cluj-Napoca.
Localităţile care formează comuna sunt: Luna – reşedinţa comunei, Luncani şi Gligoreşti, iar teritoriul administrativ al comunei ocupă o suprafaţă de 5328 ha, având o populaţie de circa 5000 de locuitori.
Comuna Luna este întinsă de-a lungul drumului european DN 15 – E 60, pe malul drept al râului Arieş, care îşi mână apele din Ţara Moţilor prin inima Ardealului spre Mureş.
Râu legendar prin neliniştea apelor sale, Arieşul aduce la vale, odată cu mânia şi lacrimile moţilor, pulberea de aur risipită la noi pe plaje lungi, vaduri, adăpători pentru ciurde şi locuri de scaldă.

                                                         

Stimaţi concetăţeni,

Luna este locul inimilor noastre! Aici existăm, aici ni se nasc copiii şi nepoţii, aici ne aşteptăm prietenii şi tot aici ne despărţim de cei dragi.Luna există pentru copiii şi tinerii ei, pentru cei care merg în fiecare zi spre locurile de muncă, pentru cei în vârstă, dar şi pentru cei care vor să ne cunoască şi să fie parte din inima acestui loc.Celor ce vizitează Luna prin intermediul acestui site, vă adresez salutul meu şi al intregii echipe din Primărie şi din Consiliul Local Luna.

Cele mai alese gânduri,

Primar

Aurel Giurgiu

 

                                                                                   DATE DE CONTACT

PRIMARIA COMUNEI LUNA
Tel.
0264-368236
Fax 0264-326242
E-mail :
primaria_luna@yahoo.com
Web : www.primarialuna.ro

Accesibilitate Site

Pentru asigurarea accesului persoanelor cu dizabilitati la informatiile de interes public, sectiunile site-ului care contin texte sunt disponibile si in format audio obtinut automat!

Pentru acestea, selectati textul dorit si apoi actionati pe pictograma difuzor care apare langa text !

PRIMARIA

Consiliul Local

Proiecte și investiții

Comuna Luna Descriere generală

Informare cetateni

Informatii Utile

Telefoane Utile
Legături utile
Coduri poştale
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență
Copyright by Primaria Luna 2019